Οι αγαπημένες μας πατάτες τηγανιτές αλλά στη λαδόκολλα, χωρίς πολλά λάδια κι από γεύση άπαιχτες..
Υλικά :
Για ένα ταψί κατά προτίμηση αντικολλητικο4 μέτριες πατάτες
Αλάτι ρίγανη
Ελάχιστο λάδι
Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καθαρίζουμε κόβουμε τις πατάτες έτοιμες για τηγάνι. Απλώνουμε μια πετσέτα καθαρή στον πάγκο της κουζίνας μας και απλώνουμε τις πατάτες να στεγνώσουν καλά γιατί αλλιώς θα κολλήσουν πάνω στη λαδόκολλα. Πριν τις ψήσουμε ρίχνουμε αλάτι ρίγανη ελάχιστο λάδι και ψήνουμε στους 250 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.Σημαντικό ρόλο παίζει το ταψί μας. Πρέπει να είναι αντικολλητικο. Αν έχετε κι αυτό με στρώση πέτρας ακόμα καλύτερα. Πρέπει η πατάτες να είναι στεγνές όταν τις απλώσουμε στη λαδόκολλα γιατί αλλιώς θα βγουν σαν βραστές Κι εμείς θέλουμε να γίνουν ροδοψημενες και σαν τηγανιτές .