ΚΟΤΌΠΙΤΑ
Δεν έχω λόγια για την πίτα που έφτιαξα, και συγχωρέστε με που την παινευω τόσο αλλά είναι η καλύτερη κοτόπιτα που έχω φτιάξει ποτέ!!!!!! Φύλλο κράτσανιστο της φίλης μου Έλλης Elli Papadopoulou,και γέμιση κοτόπουλο μπεσαμελ και κασερι.
Υλικα
6 φύλλα χωριατικα1 κοτόπουλο βρασμένο και ξεψαχνισμενο
300γρ μοτσαρελα
2 μέτρια κρεμμύδια
1/2 πρασο
αλάτι πιπέρι
Μπεσαμελ
1,5 ποτήρι γαλα ζεστο.
3 κ.σ αλεύρι
3κ.σ ελαιόλαδο
1 αυγο
Αλάτι πιπέρι μοσχοκαρυδο.
Εκτέλεση
Σε τηγάνι τσιγαριζουμε κρεμμύδι και πρασο με λίγο αλάτι να άσπρισουν . Σε μπολ βάζουμε το κρύο κοτόπουλο ψιχουλιαστο, ρίχνουμε το κασερι σε κύβους αλάτι πιπέρι και τη μπεσαμελ,και προσθέτουμε τα τσιγαρισμενα κρεμμυδι και πρασο.Στρωνουμε στο ταψί της κουζίνας 4 φυλλα λαδομενα και ρίχνουμε τη γέμιση, στρωνουμε τα υπόλοιπα φύλλα λαδομενα, χαραζουμε την πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδισει.
Για τη μπεσαμελ, εγώ τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ.
δείτε περισσοτερα εδω https://www.facebook.com/mpaxarikanela/posts/1799583043664217